Jídelní lístek
Na start, k pivu nebo jen tak |
|
Cibulové kroužky Smažené cibulové kroužky v pivním těstíčku,česnekový dip
|
85,- |
Paštika Domácí paštika se srnčím masem, podávaná s brusinkovou omáčkou a chlebem. |
80,- |
Klobáska Grilovaná zámecká papriková klobáska s křenem,hořčicí a chlebem |
85,- |
Odkoz Kozí sýr podávaný na rukolovém salátě s fíky, piniemi a medovou závitkou. |
110,- |
Pražák Pikantní camembert proložený cibulí a chilli pastou naložený v ochuceném oleji, chléb. |
80,- |
Poloostepok Grilovany polouzeny ostepok |
85,- |
Z prasátka |
|
Savojáci Řízečky z vepřové panenské svíčkové, smažené v trojobalu a našlehané vaječné pěně, podávané s citrónem. |
175,- |
Boobika Připravili jsme pro Vás vepřové? maso dle pokynů Asijských kuchařů se zeleninou,medem a zázvorou omáčkou |
165,- |
Což takhle dát si špenát? Šťavnatá grilovaná panenka, podávaná na lůžku ze sekaných špenátových listů se smetanou, restovaných na anglické slanině. |
185,- |
Sedlácká krkovice Grilovaná vepřová krkovice marinovaná v pepřovém koření, zdobená klobásou a beraními rohy, podávaná s chlebem a hořčicí. |
165,- |
Hrabě fon Stroganov Nudličky vepřové panenské svíčkové s okurkou, kapií a žampiony, ve smetanovo tomatové omáčce. |
175,- |
Z býčků a volků | |
URU.Flank steak Grilovaný vysokojakostní hovězí pupek s drceným barevným pepřem a Himalájskou solí,podávaný na rozpáleném tále |
265,-
|
Tatarák 150g z hovězí Uruguayského Baby Topu Vám připravíme tatarský biftek s pěti topinkami |
215,- |
|
|
Spider steak 250g grilovaný telecí pavouček podávaný filírovaný na horkém tále s kouřovou solí a drceným pepřem |
195,- |
Biftek Čtvrtkilový biftek z mladého býčka ve slaninové košilce podávaný na horkém tále -na anglický způsob(slanina,vejce) -pepřovou omáčkou nebo hříbkovou omáčkou |
325,- 35,- 45,- |
Z Kura |
|
Mexičan Grilované kuřecí prsíčko plněné papričkou Habanero podávané na fazolkových luscích s avokádovým a česdarovým dipem a na tále pečenou tomatovou tortillou |
175,- |
Itálie Grilované kuřecí prsíčko, plněné sušenými rajčátky a bazalkou, podávané s teplým dipem z oliv, tomatů a česneku. |
175,- |
Stejk stejku Kuřecí steak se šunkou a žampiony, zapečený sýrovou crustou. |
175,- |
Divy z nivy Grilované kuřecí prsíčko plněné nivou, podávané s horkou hruštičkou, drcenými vlašskými ořechy a omáčkou z creme fresch. |
185,- |
Jetty Kuřecí prsíčko z grilu, podávané na restované tyrolský šunce s capari a mozzarelou, ochucenou černou himálajskou solí. |
175,- |
Speciality |
|
|
165,- |
Čeká tě na drátě Na špízu podávané grilované vepřové a kuřecí masíčko, proložené slaninkou, klobáskou a cibulí. |
185,- |
V kotlíku Pikantní vepřový gulášek s klobáskou, připravený na červené cibuli a černém svijanském pivě, podávaný s chlebem a beraními rohy. |
155,- |
Copánek Grilovaná pletená vepřová panenka se čtyřmi druhy drceného pepře, podávaná v postýlce z restované cibule a žampionů. Ochucené rozmarýnem a piniovými oříšky. |
185,- |
Žebra 800g pečená pikantní vepřová medová žebírka, podávaná se škvarkovou plackou a chlebem. |
205,- |
Svijanský šnek Grilovaný kotouč z vepřové panenské svíčkové a kuřecích prsíček, proložený anglickou slaninou, podávaný na cibulovém zelí, s jemnými proužky uzené pečeně a glazovaným sosíkem z vlastní šťávy. |
185,S |
Svijanske zebirko 300g veprpvy kotlet bez kosti podavane s restovanymi zampiony a cibuli na rozmarynu,zdobeny platky prazene slaniny |
175,- |
|
,- |
Jehňátko 400g konfitované jehněčí kolínko s česnekem a rozmarýnem, podávané na listovém špenátovém hnízdě se smetanou, servírované s restovanými nočky se slaninkou, cibulkou a petrželkou. |
275,- |
Kančí svíčková Hubert 200g grilovaná filírovaná kančí svíčková z obory hraběnky Mansfeld Colloredo,podávaná s omáčkou z lesních lišek,smetany a kapkou Chardonnay |
285,- |
Ty rád játra? 400g restovaná kuřecí jatýrka s cibulkou,chilli a ostrou tomatovo-tabascovou omáčkou |
145,- |
Houbař Grilované vepřové karé podávané na smetanovo-houbovém ragů s rozmarýnem a křepelčím vejcem |
175,- |
165,- | |
Polívčičky |
|
Běda zbyla od oběda |
45,- |
Svijanská kyselica Zelná s bramborem, houbami, fazolemi a klobásou, zdobená zakysanou smetanou a restovanou slaninou. |
45,- |
Přiloženiny |
|
(samostatně podávané) | |
Americké brambory kořeněné | 45,- |
Smažené bramborové hranolky | 45,- |
Šťouchanda – šťouchané brambory s cibulkou, slaninou a smetanou | 45,- |
Smažené bramborové krokety | 45,- |
Smažené kuličky z bramborového těsta | 50,- |
Udušená rýže | 40,- |
Fazolkové lusky se slaninkou | 65,- |
Na olivovém oleji restovaná zelenina s česnekem a bazalkou | 75,- |
Saláty |
|
Šopský salát | 80,- |
Řecký salát s olivami a balkánským sýrem | 80,- |
Bezmasé |
|
Smažený sýrový mix Eidam s hermelín smažený v trojobalu, podávaný s tatarskou omáčkou. |
125,- |
Grilovaný hermelín Podáváme na ledovém salátku s modrým hroznem a brusinkovým chutney |
125,- |
Plody z vody |
|
Pstruh připravujeme na mlynářský způsob nebo grilovaný a plněný bylinkami. | 155,- |
Na konec |
|
Gofri Teplé vafle s vanilkovou zmrzlinou, šlehačkou a borůvkami. |
75,- |
Karlík Zmrzlinový pohá |
65,- |
Cokoladovy fondant Cokoladovy dortik se slehackou a visnovou omackou |
70,- |